top of page

WORKSHOPS: AANBOD PER LEEFTIJD

Actieve kunsteducatieve workshops op maat van de doelgroep.

Zelfontdekking, experiment en kennismaking met een kunstproces staan hier steeds centraal.

Elke workshop start met een opbouwend gesprek vertrekkend vanuit een beeld, boek, kunstenaar, onderwerp. Vervolgens is er een verkenningsopdracht waarbij we het onderwerp verbreden/verdiepen. Tenslotte werken we ons creatief proces uit naar een artistiek resultaat en eindigen we met een terugblik op de workshop.

Een handje klei

Een workshop gebaseerd op de voorstelling "A mano" van El Patio Teatro. Hoe breng je een stukje klei tot leven? We kijken samen naar een paar voorbeelden en laten ons vanuit theatertechnieken inspireren. De kinderen verzinnen een personage en decor en stellen dit voor aan elkaar.

#klei #beweging #poppentheater

26E176AA-7E65-444C-873F-7FAE30C8F071_1_201_a.heic

Japanse kalligrafie

Kalligrafie is een oude oosterse kunstvorm die in Japan bekend staat als een beoefening van innerlijke ontspannen rust. Met inkt en penseel zoeken we het samen uit. 

#chineseinkt #shodo #kanji #schrift #japansekunst

02513178-0994-4716-9138-7879CB6781C8_1_201_a.heic

Droomdoosje

Een leeg wit doosje, wat hier in komt hangt af van jouw fantasie. We vertrekken vanuit herkenbare vormen en gaan op zoek naar de betekenis van kleuren. We kijken naar bijzondere architecten een eigenaardige meubels. Genoeg inspiratie gekregen? Tijd om een eigen droomdoosje te ontwerpen!

#fantasie #vormenleer #architectuur #design

bottom of page